Obecny czas: 2010-09-07, 19:01
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Strona główna » Polska scena Counter-Strike: Source » Ogólnie o Counter-Strike: Source
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Sk@iper
|
Temat postu: Wielki problem z CSS Wysłany: 2010-02-07, 16:46 |
|
 |
| Uzytkownik |
 |
|
|
Witam mam mianowicie taki problem, o tuz jak wlaczam css wyskakuje mi komunikat ze HL2 exe przestal dzialac i mnie wywala na pulpit. Probowalem chyba wszystkiego odinstalowywalem steama, css, robilem dwa razy formata po formacie odpalilem Css ale gdy potem znowu chcialem zagrac to wlasnie ten blad. Mam Windowsa Seven ale on raczej nie robi problemow moj kolega na nim gra i jest looz. Prosze Was o pomoc w tej sprawie moze ktos mial cos w podobie co ja. Pytalem wujka google ale tam nie ma nic konkretnego. Z gory dzieki
_________________ Intel Pentium Dual Core E2140 po OC 2.6GHz ,Abit AB9 PRO ,2 GB DDR2 Patriot 800 Mhz ,GeForce 8600 GT Palit Sonic + DX 10
|
|
 |
|
|
EkoloG
|
Temat postu: Re: Wielki problem z CSS Wysłany: 2010-05-23, 10:02 |
|
 |
| Uzytkownik |
 |
|
|
Pobierz se nowego CSS:). To na 100% pomoże:).
|
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Strona główna » Polska scena Counter-Strike: Source » Ogólnie o Counter-Strike: Source
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|